Helessence Blog

Το ιδανικό αρωματικό κερί για κάθε ζώδιο

by Theodoros Vasilias on Aug 16, 2020

Το ιδανικό αρωματικό κερί για κάθε ζώδιο

Η online αγορά κεριού είναι λίγο περίεργη υπόθεση. Και αυτό γιατί όσο καλά και να στα λέει μια περιγραφή, κακά τα ψέμματα, άλλο να έχεις το προϊόν μπροστά στη μύτη σου. Μην ανησυχείτε όμως. Εδώ είμαστε για να σας βρούμε το ιδανικό αρωματικό κερί είτε για εσάς ή για δώρο στους αγαπημένους σας. Αρκεί να γνωρίζετε μια μικρή... λεπτομέρεια.

Βλέπετε, με βάση στοιχεία που έχουμε συλλέξει από εκατοντάδες πωλήσεις καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια εξελιγμένη στατιστική και με πολύ χαρά σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματά της. Ας δούμε λοιπόν ποιο είναι το ιδανικό αρωματικό κερί για κάθε ζώδιο ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε την επιλογή σας λίγο πιο εύκολη.

Αρωματικά κεριά για Κριούς

Ο ερωτύλος και παρορμητικός χαρακτήρας του Κριού ταιριάζει με κάθε άρωμα που φωνάζει «Είμαι εδώ!». Αυτό το ζώδιο απαιτεί την προσοχή σας και θα κάνει οτιδήποτε για να την αποσπάσει. Έτσι, χρειαζόμαστε ένα πολύ τολμηρό άρωμα αλλά όχι πολύ βαθύ (γιατί, ξέρετε... Κριός). Κάτι που αποπνέει ενέργεια και ενθουσιασμό. Η πρότασή μας: Cucumber & Melon ή Orange & Nutmeg.

Αρωματικά κεριά για Ταύρους

Για έναν τρυφερό αλλά ξεροκέφαλο Ταύρο χρειαζόμαστε κάτι εκλεπτυσμένο με μια ελαφριά νύξη αισθησιασμού που να αποπνέει ακριβώς αυτό που αποζητά: Ηρεμία και απολαύσεις (παντός είδους). Η πρότασή μας: Apple & Cinnamon - γκουρμέ όσο δεν πάει άλλο που θυμίζει σπιτικό γλυκό.

Αρωματικά κεριά για Διδύμους

Ευκολάκι. Μόνο που η επιφανειακή φύση του Διδύμου δεν θα τον αφήσει να προσέξει πόσο σκέψη βάλατε για να επιλέξετε το τέλειο αρωματικό κερί γι' αυτόν. Εδώ χρειαζόμαστε ένα άρωμα που να ταιριάζει στην πνευματώδη αλλά ανήσυχη φύση του. Η πρότασή μας: Key Lime & Basil ή Aer.

Αρωματικά κεριά για Καρκίνους

Ακόμα και η πιο καλοπροέραιτη κίνηση όπως να κάνετε δώρο ένα κεράκι, μπορεί να καταλήξει σε δράμα με έναν Καρκίνο αμφισβητώντας τα πραγματικά σας κίνητρα. Για τους συναισθηματικούς αλλά παρεξηγησιάρηδες Καρκίνους προτείνουμε κάτι ρομαντικό που θα αποπνέει σπιτική θαλπωρή. Η πρότασή μας: Bluebell & Magnolia ή Prumnon.

Αρωματικά κεριά για Λέοντες

Εάν είστε Λέων, μπορεί να πιστεύετε ότι δεν έχετε βρει ακόμα ένα άρωμα που να φτάνει τη χάρη και τη μεγαλοπρέπεια σας. Ωστόσο, Υψηλότατη, αποδεχτείτε την ταπεινή μας πρόταση για δύο κεριά που ίσως ταιριάζουν στην γενναιόδωρη και ακτινοβόλα φύση σας: Krokos ή Pyr.

Αρωματικά κεριά για Παρθένους

Από τις βασίλισσες της προσοχής πάμε σε αυτό το ντροπαλό και περίεργο πλάσμα που μόνο εσείς κάνετε παρέα για έναν ανεξήγητο λόγο: τον Παρθένο. Εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί πρόκειται για ένα ζώδιο που απεχθάνεται οτιδήποτε το περιττό και φανταχτερό. Η πρότασή μας: Rosemary & Lavender ή Thymos.

Αρωματικά κεριά για Ζυγούς

Αν είστε Ζυγός, καλή τύχη να διαλέξετε μέσα από 30+ αρώματα από τις συλλογές μας. Ευτυχώς για την αναποφάσιστη φύση σας, ο αλγόρυθμός μας υπολόγισε ότι οι περισσότεροι Ζυγοί προτιμούν σοφιστικέ και φλοράλ αρώματα όπως το Lilac & Fressia ή το Black Pine & Lily.

Αρωματικά κεριά για Σκορπιούς

Οι Σκορπιοί λένε είναι μυστηριώδεις, προκλητικοί και σέξι. Επιτρέψτε μας λοιπόν να εκμεταλλευτούμε αυτή την ψευδαίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας ως το σκοτεινό παιδί του ζωδιακού και να σας προτείνουμε κάτι εξίσου βαθύ και μυστήριο όπως το το Amber Resin & Tobacco ή το Kistos.

Αρωματικά κεριά για Τοξότες

Οι καλοπερασάκηδες του ζωδιακού που οι πιο πολλοί αστρολόγοι δεν ξέρουν τι να πουν εκτός από "τους αρέσουν τα ταξίδια" θέλουν κάτι που να αποπνέει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ανεμελιά αλλά ταυτόχρονα να είναι πνευματώδες και να έχει νόημα. Η πρότασή μας: White Peach & Jasmine ή SYKON.

Αρωματικά κεριά για Αιγόκερους

Αν βρείτε ποτέ έναν Αιγόκερω που να ενδιαφέρεται για αρωματικά κεριά πείτε το και σε μας να του στείλουμε ένα δωρεάν. Αν δεν είστε σίγουροι τι να πάρετε στον μονίμως κακόκεφο και εριστικό φίλο σας Αιγόκερω θα σας προτείναμε κάτι σούπερ βαθύ και σοβαρό όπως: Cedar & Cardamom ή GE.

Αρωματικά κεριά για Υδροχόους

Θα σας πουν ότι τους αρέσουν περίεργα και εκκεντρικά αρώματα, ενώ όταν πρόκειται να επιλέξουν για τους ευατούς τους αναζητούν τα πιο στερεοτυπικά και βαρετά αρώματα στην αγορά. Μην το ψάχνετε λοιπόν, πηγαίνετε με κάτι κλασσικό και θα τους αρέσει. Η πρότασή μας: Zante Currant & Vanilla ή IASMOS.

Αρωματικά κεριά για Ιχθύες

Εδώ θέλετε κάτι ευαίσθητο και νοσταλγικό, κάτι που θα τον συγκινήσει τον Ιχθύ τόσο πολύ που θα πάει να γράψει ένα ποίημα για αυτή την τόσο συμβολική σας κίνηση. Η πρότασή μας: Honeysuckle & Sweet Pea ή YDOR.

Leave a Comment

Your email address will not be published.