Πολιτική Επιστροφών

Η πολιτική επιστροφών διαρκεί 30 ημέρες. Αν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτούμε απόδειξη αγοράς.

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθείτε, τότε θα γίνει επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός εύλογου χρόνου. Σε κάθε περίπτωση στο προς επιστροφή ποσό αφαιρείται το κόστος των μεταφορικών.

Καθυστερημένες ή ελλείπουσες επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εμφανιστεί επισήμως η επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την έκδοση επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@helessence.com.

Εκπτωτικά προϊόντα

Μπορούν να επιστραφούν μόνο προϊόντα αρχικής τιμής, δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα σε έκπτωση.

Αλλαγές προϊόντων

Αντικαθιστούμε προϊόντα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν θέλετε να το αλλάξετε με το ίδιο προϊόν, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο sales@helessence.com και στείλτε το αντικείμενό σας στη διεύθυνση: Θ. Βασιλιάς, Αγ. Παντελεήμονος 1, 56123 Θεσσαλονίκη.

Δώρα

Εάν ένα προϊόν επισημάνθηκε ως δώρο όταν αγοράστηκε και αποστάλθηκε απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις ληφθεί το επιστρεφόμενο αντικείμενο, θα σας αποσταλεί ένας εκπτωτικός κωδικός ιδίου ποσού.

Εάν το προϊόν δεν είχε επισημανθεί ως δώρο κατά την αγορά, ή εάν ο δωρητής είχε αποστείλει την παραγγελία στον εαυτό του για να σας το παραδώσει αργότερα, θα στείλουμε μια επιστροφή χρημάτων στον αγοραστή του δώρου και θα ενημερωθεί για την επιστροφή σας.

Αποστολή

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Θ. Βασιλιάς, Αγ. Παντελεήμονος 1, 56123 Θεσσαλονίκη.

Είστε υπεύθυνοι για επιλογή μεταφορέα και την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής της επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με το πού διαμένετε, ο χρόνος που ενδέχεται να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που έχετε ανταλλάξει ενδέχεται να διαφέρει.

Εάν στέλνετε ένα αντικείμενο άνω των 100€, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης αποστολής ή να αγοράσετε μια ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.