Πολιτική Επιστροφών

Η πολιτική επιστροφών διαρκεί 14 ημέρες. Αν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε χρημάτων ή εναλλακτικών.

Για να πληρώσετε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να μην χρησιμοποιείτε και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτούμε απόδειξη αγοράς.

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγγραφείτε, τότε θα γίνει επεξεργασία της επιστροφής των χρημάτων και μια πίστωση που θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός εύλογου χρόνου. Σε κάθε περίπτωση στο προς επιστροφή ποσό αφαιρείται το κόστος των μεταφορικών.

Καθυστερημένες ή ελλείπουσες επιστροφές χρημάτων

Δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να έρθει λίγος χρόνος για να εμφανιστεί επισήμως η χρημάτων στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζα σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την έκδοση επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα κάνετε όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@helessence.com.

Εκπτωτικά προϊόντα

Μπορούν να επιστραφούν μόνο προϊόντα αρχικής τιμής, δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα σε έκπτωση.

Αλλαγές προϊόντων

Αντικαθιστούμε προϊόντα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Αν θέλετε να το ζητήσετε με το ίδιο προϊόν, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο sales@helessence.com και στείλτε το αντικείμενό σας στη διεύθυνση: Helessence, Αγ. Παντελεήμονος 1, 56123 Θεσσαλονίκη.

Δώρα

Εάν ένα προϊόν επισημάνθηκε ως δώρο όταν αγοράστηκε και αποκαταστάθηκε απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις ληφθεί το επιστρεφόμενο αντικείμενο, θα αποσταλεί ένας εκπτωτικός κωδικός ιδίου ποσού.

Εάν το προϊόν δεν είχε επισημάνει ως δώρο κατά την αγορά, ή εάν ο δωρητής είχε αποστείλει την παραγγελία στον εαυτό του για να σας παραδώσει αργότερα, θα στείλουμε μια επιστροφή χρημάτων στους αγοραστές του δώρου και θα ενημερωθείτε για την επιστροφή σας.

Αποστολή

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Helessence, Αγ. Παντελεήμονος 1 , 56123 Θεσσαλονίκη.

Ανάλογα με το πού διαμένετε, ο χρόνος που μπορεί να γίνει για να φτάσει το προϊόν που έχετε ανταλλάξει μπορεί να διαφέρει.

Εάν στέλνετε ένα αντικείμενο άνω των 100€, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης αποστολής ή να κάνετε μια αποστολή ασφάλειας. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.