Αποστολές

Η Helessence δέχεται και παραδίδει παραγγελίες εντός του ορίου των διαθέσιμων αποθεμάτων της. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι προσωρινά ή μόνιμα διαθέσιμο, θα σας στείλουμε e-mail που θα σας ενημερώνει σχετικά. Στη συνέχεια θα έχετε την επιλογή να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω της προσωρινής ή μόνιμης μη διαθεσιμότητας των ειδών, αναλαμβάνουμε να σας δώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων το συντομότερο δυνατό. Επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε όλους τους γενικούς όρους πώλησης. Η Helessence δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για χαμένες αποστολές, αν και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις εντοπίσουμε.

Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό και τον τύπο παράδοσης. Η Helessence δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση. Η καθυστέρηση παράδοσης δεν θα επιφέρει καμία ποινή ή αποζημίωση και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λόγος ακύρωσης της παραγγελίας.

  • Tοπικές παραγγελίες (Ελλάδα) αποστέλλονται με ACS courier. Παράδοση 2-3 ημέρες. Κόστος από 4.50
  • Παραγγελίες εντός ΕΕ αποστέλλονται μέσω UPS ή DHL courier. Παράδοση 5-7 ημέρες. Κόστος από 9.00€
  • Παραγγελίες από χώρες εκτός ΕΕ αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ (συστημένο). παράδοση 7-14 ημέρες. Κόστος από 12.00€

Λάβετε υπόψη ότι η Helessence δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για χαμένα πακέτα ή καθυστερήσεις για όλες τις παραδόσεις που δεν παρακολουθούνται, αν και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το διευθετήσουμε με τον μεταφορέα.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι οι παρακολουθούμενες παραδόσεις που δεν μπορούν να παραδοθούν λόγω απουσίας του παραλήπτη θα αποσταλούν ξανά με έξοδα του πελάτη ή θα ακυρωθούν. Για συγκεκριμένους χρόνους παράδοσης, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημά σας πριν υποβάλετε την παραγγελία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση sales@helessence.com.

Μόλις υποβληθεί μια παραγγελία, η επιλογή αποστολής δεν μπορεί να τροποποιηθεί.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει.

Φροντίστε να παρέχετε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού διαμερίσματος/ορόφου/κτηρίου και το όνομα της εταιρείας εάν χρειάζεται

Πρέπει να περιορίσουμε τις παραγγελίες σε τέσσερα (4) τεμάχια από οποιοδήποτε προϊόν. Παραγγελίες που υπερβαίνουν αυτά τα όρια υπόκεινται σε ακύρωση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο sales@helessence.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.