Χονδρική πώληση

 
Helessence wholesale luxury scented candles made in Greece

Η Helessence γεννήθηκε από τη σύνδεση 2 λέξεων: Ελλάς και Ουσία, και από το όραμα του ιδρυτή της Θεόδωρου Βασιλιά, να αιχμαλωτίσει, μεταμορφώσει και να συστήσει στον κόσμο τα μοναδικά αρώματα της ελληνικής γηγενούς πανίδας σε λιτές μορφές, χωρίς περιττούς πλεονασμούς.

Η αισθητική της Helessence έχει να κάνει με μίνιμαλ και κομψά σχήματα, ακριβής και συμμετρική τυπογραφία, μοντέρνες αλλά ταυτόχρονα διαχρονικές εικονογραφήσεις. Δομές που αποτελούν μια σύγχρονη επέκταση των αρωμάτων που περιέχουν μέσα τους.

Όλα τα κεριά μας, καθώς και οι αρωματικές μας δημιουργίες κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας στη Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιούμε 100% φυτικό κερί σόγιας (πιστοποιημένο non-GMO) και βαμβακερά φυτίλια για την καθαρότερη δυνατή καύση, ενώ τα αρωματίζουμε με τις δικές μας συνθέσεις αρωμάτων και αιθέριων ελαίων (με πιστοποίηση IFRA). Όλα τα δοχεία κεριών μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να ανακυκλωθούν (αφού καθαριστούν). Αυτό ισχύει επίσης για τα καπάκια μας από ξύλο πεύκου (με πιστοποίηση FSC) και όλες τις συσκευασίες μας που είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο χαρτί.

Αν πιστεύετε ότι τα προϊόντα μας ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και την αισθητική σας εν γένει επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε έναν τιμοκατάλογο χονδρικής. Είτε ασχολείστε με το λιανικό εμπόριο, διαθέτετε μια ξενοδοχειακή μονάδα ή σχεδιάζετε μια εκδήλωση, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής με εξαιρετική value for money ποιότητα κατασκευής.