ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75€

Wholesale candles | Helessence

Αν ψάχνετε για χονδρική πώληση αρωματικών κεριών πολυτελείας μπορείτε να βασιστείτε στην premium ποιότητα της Helessence!

Είτε ασχολείστε με το λιανεμπόριο, είτε πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα, ή προγραμματίζετε ένα event, παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής με ευέλικτες επιλογές και εξατομικευμένη προσαρμογή στις ανάγκες της εταιρείας σας. Εξυπηρετούμε επίσης προσαρμοσμένες απαιτήσεις λογότυπου.

Όλα τα κεριά Helessence κατασκευάζονται από εμάς στο εργαστήρι μας στη Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιούμε 100% φυτικό κερί σόγιας (πιστοποιημένο non-GMO) και βαμβακερά φυτίλια για το καθαρότερο δυνατό κάψιμο και αρωματίζουμε με τις δικές μας συνθέσεις με αρωματικά έλαια και μείγματα αιθέριων ελαίων (πιστοποιημένα με IFRA χωρίς χημικά πρόσθετα).

Τα κεριά μας διατίθενται σε πολυτελή gift-boxes με δωρεάν σπίρτα. Εάν το ζητήσετε, μπορούμε να τα στείλουμε χωρίς τα κουτιά δώρων τους.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ελάχιστη παραγγελία προσαρμογής λογότυπου 40 τεμ για την εταιρεία ή την εκδήλωσή σας. Απαιτήσεις λογότυπου κατόπιν αιτήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για χονδρική πώληση αρωματικών κεριών για να σας αποστείλουμε άμεσα τον τιμοκατάλογο των προϊόντων μας.

 

 

el