Χονδρική πώληση

Χονδρική πώληση κεριών - Helessence

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις Αρωματικές Δημιουργίες μας

Πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας και αφοσίωσης στην τέχνη του κεριού έχουν καταστήσει την Helessence μια εταιρία με παγκόσμια απήχηση, με χιλιάδες αγοραστές να απολαμβάνουν καθημερινά τις αρωματικές της δημιουργίες. Η εταιρία μας απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση, από την πιο μικρή μπουτίκ ως μεγάλες αλυσίδες λιανικού εμπορίου, με ποιοτικά, υπεύθυνα και άκρως εμπορικά αρωματικά προϊόντα. Ήρθε η ώρα να μπείτε κι εσείς σε ένα κόσμο θεϊκών αρωμάτων που είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας! 

Τι κάνει την Helessence μια εταιρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε να φιλοξενηθεί τα δικά σας ράφια: 

🌍 Παγκόσμια απήχηση

Η Helessence έχει δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 27 χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη από δεκάδες λιανοπωλητές μικρής έως πολύ μεγάλης κλίμακας σε όλο τον κόσμο, από Ευρώπη μέχρι Αμερική, μέχρι Αραβικά Εμιράτα.

🌸 Μοναδικά, επιλεγμένα αρώματα

Δεν είναι απλώς αρώματα. είναι προσεκτικά επιλεγμένες αρωματικές εμπειρίες! Είμαστε υπερήφανοι για τη επιλογή μοναδικών προφίλ αρωμάτων που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις με κάθε άρωμα από τα 40+ που διαθέτουμε στις συλλογές μας να έχει δοκιμαστεί στην αγορά, εξασφαλίζοντας ευρεία απήχηση στο καταναλωτικό κοινό.

🌿 Βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον

Η περιβαλλοντική ευθύνη είναι αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από πιστοποπιημένα, ασφαλή και ανακυκλώσιμα υλικά και συσκευάζονται με γνώμονα τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, ευθυγραμμισμένα με τους σύγχρονους στόχους βιωσιμότητας.

📦 Χωρίς ελάχιστη παραγγελία

Από μικρές μπουτίκ έως διανομείς μεγάλης κλίμακας, εξυπηρετούμε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Προσφέρουμε ευελιξία χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις παραγγελίας, επιτρέποντάς σας να ευθυγραμμίσετε απρόσκοπτα το απόθεμά σας με τη ζήτηση.

💰 Ανταγωνιστικές τιμές

Η ποιότητα δεν σημαίνει πάντα δυσθεώρητο κόστος! Στη Helessence, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να κερδοφορήσει, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική αξία στους πελάτες σας.

🛒 Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα

Βελτιώστε τη διαχείριση του αποθέματός σας με τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα μας. Περισσότεροι από 100 μοναδικοί κωδικοί off-the-shelf είναι έτοιμοι για αποστολή, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνεστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών σας.

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τις επιλογές χονδρικής μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τον τιμοκατάλογο χονδρικής και ξεκινήστε ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων της Helessence.