Τρόποι και Όροι Αποστολών

Η Helessence δέχεται και παραδίδει παραγγελίες εντός του ορίου των διαθέσιμων αποθεμάτων. Σε περίπτωση που κάποια προϊόντα είναι προσωρινά ή μόνιμα μη διαθέσιμα, θα σας στείλουμε ένα e-mail για να σας ενημερώσουμε. Στη συνέχεια, θα έχετε την αλλαγή ή την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω της μόνιμης μη διαθεσιμότητας αντικειμένων, δεσμευόμαστε να σας δώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων το συντομότερο δυνατό. Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, αποδέχεστε όλους τους γενικούς όρους πώλησης. Η Helessence δεν φέρει καμία ευθύνη για χαμένες αποστολές αν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τις ιχνηλατούμε.

Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό και τον τρόπο παράδοσης. Η Helessence δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση. Η καθυστερημένη παράδοση δεν θα επιφέρει ποινή ούτε αποζημίωση και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λόγος ακύρωσης της παραγγελίας.

ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Όλες οι εγχώριες παραγγελίες (Ελλάδα) αποστέλλονται μέσω ACS courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Το κόστος είναι 4,50 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50,00 €

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Όλες οι παραγγελίες από την Ε.Ε. αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου (συστημένο) εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται βάση συνολικού βάρους των προϊόντων και υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας:
  • Δέματα έως 1kg: Κόστος 23,50 €
  • Δέματα έως 2kg: Κόστος 28,50 €
  • Δέματα έως 3kg: Κόστος 34,00 €
  • Δέματα έως 4kg: Κόστος 39,50 €
  • Δέματα άνω των 5kg: Κόστος 45,00 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00 €

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Όλες οι άλλες διεθνείς παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συστημένου) εντός 7-14 εργάσιμων ημερών. Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται βάση συνολικού βάρους των προϊόντων και υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας:
  • Δέματα έως 1kg: Κόστος 28,50 €
  • Δέματα έως 2kg: Κόστος 36,00 €
  • Δέματα έως 3kg: Κόστος 44,00 €
  • Δέματα έως 4kg: Κόστος 52,00 €
  • Δέματα άνω των 5kg: Κόστος 60,00 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 175 ,00 €

ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΔΑΣΜΟΙ

Οποιοσδήποτε δασμός ή φόρος που καταβάλλεται κατά την άφιξη στη χώρα προορισμού είναι ευθύνη του αγοραστή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό σας τελωνείο πριν από την παραγγελία σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε επιτρέπεται να εισέλθετε στη χώρα σας. Σε αντίθετη περίπτωση, τα αγαθά που επιστραφούν σε εμάς και όλα τα επιπλέον έξοδα αποστολής θα αφαιρεθούν από τυχόν επιστροφή χρημάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι η Helessence μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για χαμένα πακέτα ή καθυστερήσεις για όλες τις παραδόσεις χωρίς παρακολούθηση, αν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τακτοποιήσουμε με τον αερομεταφορέα.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι οι παραγγελίες που δεν μπορούν να παραδοθούν λόγω απουσιών πελατών που αποσταλούν με τα έξοδα του πελάτη ή θα ακυρωθούν ξανά. Για συγκεκριμένους χρόνους παράδοσης, επικοινωνήστε μαζί μας με την αίτημά σας πριν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο sales@helessence.com.

Μόλις υποβληθεί μια παραγγελία, η επιλογή αποστολής δεν μπορεί να τροποποιηθεί.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση παράδοσης που δώσατε.

Βεβαιωθείτε ότι παρέχετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού διαμερίσματος / ορόφου / κτιρίου και του ονόματος της εταιρείας, εάν χρειάζεται

Αναγκαζόμαστε να περιορίσουμε παραγγελίες που υπερβαίνουν το όριο των 10kg. Οι παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 10kg σε σύνολο υπόκεινται σε ακύρωση. Αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο sales@helessence.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.