Προσαρμοσμένες Δημιουργίες

προσαρμοσμένα αρωματικά προϊόντα δημιουργία από την Helessence

Ποιότητα. Εμπειρία. Καινοτομία

Εμπιστευτείτε την άριστη δεξιοτεχνία, τη σε βάθος εμπειρία και γνώση της αγοράς στον μεγαλύτερο κατασκευαστή κεριών και αρωματικών προϊόντων στην Ελλάδα. Εδώ και 8 χρόνια, η Helessence πρωτοπορεί και έχει αναλάβει έργα μεγάλης κλίμακας για κορυφαίες αλυσίδες λιανικής και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Με πάνω από 135 έτοιμoπαράδοτους κωδικούς αρωμάτων, πάνω από 20 επιλογές δοχείων σε κάθε χρωματική απόχρωση, υλικοτεχνική υποδομή και σχεδιαστική υποδομή για την υποστήριξη κάθε έργου σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα ξεχωρίσουν και θα εντυπωσιάσουν κάθε κοινό.

Είτε είστε από τον κλάδο της HORECA, είτε ασχολείστε με χονδρική πώληση ή αν θέλετε να διοργανώσετε μια εκδήλωση με σχετικά αρωματικά δώρα, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε το ιδανικό αρωματικό προϊόν για εσάς.

Επισκόπηση διαδικασίας

Η ιδέα

Το ταξίδι μας ξεκινά με μια αρχική συζήτηση, όπου σας καθοδηγούμε στη διαδικασία δημιουργίας ενός προϊόντος που θα εναρμονίζεται με την εταιρία ή το όραμα σας.

Με την πλούσια εμπειρία μας στην κατά παραγγελία κατασκευή και λιανική πώληση, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το προϊόν σας όχι μόνο θα αποπνέει εξαιρετικό άρωμα αλλά και θα αιχμαλωτίσει οπτικά το ενδιαφέρον.

Πριν ξεκινήσουμε, η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την επωνυμία και τις αξίες σας θα μας βοηθούσε σημαντικά στην προετοιμασία μοναδικών ιδεών ιδεών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.

Φάση Σχεδιασμού

Μόλις εμβαθύνουμε στην ιδέα σας, ξεκινά η φάση του σχεδιασμού. Θα σας καθοδηγήσουμε σε βασικές ερωτήσεις για να προσδιορίσετε τον τύπο του κεριού, την επιλογή αρώματος, το στυλ του δοχείου και τον σχεδιασμό της συσκευασίας.

Συνεργαζόμαστε στενά με εσάς είτε για να αναπτύξουμε το ξεχωριστό σας άρωμα, είτε για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από την δική μας επιμελημένη συλλογή που περιλαμβάνει πάνω από 135 άκρως εμπορικά αρώματα. 

Ανάπτυξη

Σε κάθε στάδιο αυτού του ταξιδιού, σας κρατάμε καλά ενήμερους. Κατά τη φάση ανάπτυξης, σας παρέχουμε δείγματα τήγματος κεριού, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε το προϊόν σας μέχρι να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες σας. Μόλις καταλήξετε στην ισχύ του αρώματος, θα λάβετε ένα πλήρες πρωτότυπο έτοιμο για τελική έγκριση.

Εκτός από τη συμβολή σας όμως, πραγματοποιούμε αυστηρές εσωτερικές δοκιμές και ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι κάθε κερί ευθυγραμμίζεται με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, καίγεται ομοιόμορφα και αναδύει ένα μαγευτικό άρωμα.

Παραγωγή

Το σύγχρονο σύστημα έκχυσης μας παρέχει την ευελιξία να χειριζόμαστε παραγγελίες διαφορετικών μεγεθών, εξυπηρετώντας τόσο μεγάλες επιχειρήσεις όσο και τις πιο μικρές εκδηλώσεις.

Κατά μέσο όρο, ο χρόνος παράδοσης εκτείνεται σε 2-3 εβδομάδες από τη στιγμή που όλες οι πρώτες ύλες είναι διαθέσιμες. Σε όλη τη διαδικασία κατασκευής, σας κρατάμε ενήμερους για τα στάδια προόδου.

Συσκευασία

Διάφορα υλικά συσκευασίας περιμένουν την επιλογή σας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας, θα σας προτείνουμε για τις διαθέσιμες επιλογές που έχετε.

Εάν το χρειάζεστε, η εσωτερική μας υπηρεσία γραφικού σχεδιασμού μπορεί να βοηθήσει το προϊόν σας να τραβήξει την προσοχή. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρέχετε το δικό σας γραφικό και είμαστε σε θέση  να προτείνουμε αρκετές αξιόπιστες εταιρείες που προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτύπωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και ελάτε να συζητήσουμε μαζί το επόμενο αρωματικό σας δημιούργημα!